Aktiviteter til fødselsdag

Gode fødselsdags ideer

En fødselsdag må gerne være fyldt med sjov og ballade og en masse grin og smil. Hvor det ikke blot handler om Playstation og de nyeste app til iPaden. Så ønsker du, at dit barns fødselsdag skal være ekstra speciel, så kan vi tilbyde aktiviteter til børnefødselsdag, der falder i ethvert barns smag.

Med vores sjove Bumperballs kan vi være med til at arrangere en børnefødselsdag, der sjældent går i glemmebogen. Uanset om der er tale om en 10- eller 15-års fødselsdag, eller endda fødselsdag for voksne hvor temaet måske er lidt anderledes, men målet er det samme – EN SUPER SJOV DAG

Mange forskellige aktiviteter og fødselsdags ideer i Århus, Roskilde, Esbjerg, Odense, København og resten af landet

I samarbejde med dig og dit barn sammensætter vi en børnefødselsdag med sjov og spas, hvor alle børn med garanti får humøret og pulsen op. Vi tilbyder eksempelvis det populære Crazy Football, hvor børnene vil opleve en anderledes og sjov fodboldkamp med kamp til stregen. Det kunne f.eks. også være en konkurrence med wrestling eller forskellige fangelege – Kun fantasien sætter grænser.

Uanset behov har vi ideer til børnefødselsdag

Vi sætter dine og dit barns ønsker i centrum og arrangerer ideer til børnefødselsdagen og aktiviteterne efter jeres behov, antallet af deltagere, og hvis der er specielle hensyn, der skal tages forbehold for. Det er selvfølgelig også muligt at lægge en frokost eller kagespisning ind imellem to aktiviteter, hvis det ønskes.

Vi kører til arrangementer i Århus, København, Odense, Esbjerg og resten af landet, så kontakt os gerne på telefon
60 67 63 23, hvis du ønsker en sjov og anderledes ide til din fødselsdagsfest.

Læs også om vores aktiviteter i forbindelse med firmafestteambuilding og polterabend