Betingelser

BOOKING:

Ved booking af et arrangement godkender man vores standardbetingelser som beskrevet på vores hjemmeside.

BETALING:

Ved booking af et arrangement betales et depositum på 500kr, og det resterende betales senest 4 uger før arrangementet. Hvis arrangementet bookes mindre end 4 uger før, betales hele beløbet ved booking. Vi gør opmærksom på at en dato ikke reserveres før depositum eller det fulde beløb er betalt.

INSTRUKTØR KRAV:

Bubblefun sætter pris på sikkerhed og derfor medfølger der altid en eller flere af vores instruktører ved booking af et arrangement. Vi gør opmærksom på at brug af bumperballs er på eget ansvar, og personer med dårlig ryg eller knæ, hjerteproblemer, epilepsi frarådes at deltage.

Bumperballs kan bruges af alle fra 10 år og op.

AFLYSNING:

Ved en eventuel aflysning refunderes det fulde beløb, men hvis kunden aflyser et arrangement mindre end en uge før det skal afvikles refunderes depositum ikke. Bubblefun forbeholder sig retten til at kunne pålægge et gebyr for en eventuelt ændring af placering, dato og tidspunkt for et arrangement.

ERSTATNING:

Bubblefun er ansvarsforsikret imod skader forårsaget af Bubblefun. Skader på Bubblefuns produkter som følge af uansvarlig brug erstattes af brugeren. Der er altid en instruktør med til at instruere brugerne af bumperballs så risikoen for skader og uheld minimeres. Skader på tøj, sko eller andre effekter erstattes ikke af Bubblefun, men er på eget ansvar. Brugere af Bubblefuns produkter som ikke følger instruktørens anvisningerne vil blive bortvist fra området, og der vil ikke være mulighed for tilbagebetaling selvom den købte tid ikke er brugt. Personer som er meget berusede eller på anden måde påvirkede vil ikke få adgang til vores arrangementer, og et eventuelt betalt arrangement som af denne grund aflyses vil ikke blive refunderet eller genbooket.

BILLEDER:

Når Bubblefun er afsted tager vi billeder til brug på egen hjemmeside. Hvis dette ikke ønskes bedes det meddeles til instruktøren på stedet eller ved booking af et arrangement.. Ønskes der en CD med billeder fra dagens aktivitet, skal den bestilles ved booking af arrangementet.