Bumperballs

Bumper ball – Bumperballs i København, Odense, Esbjerg, Århus og resten af landet

Bumperz, funballz, bumperballs, bolde, kugler, zorb – kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er at det er en sjov og spændende opfindelse – en stor oppustelig bold, som beskytter kroppen imod sammenstød.

Bumperballs er et produkt som efterhånden har fundet vej til flere og flere sjove begivenheder i Danmark. De er produceret i TPU-plastik (Termoplastik) hvilket gør dem elastiske og samtidig ret holdbare. Fylder man boldene med luft har man rigtig god beskyttelse for kroppen når man løber ind i sine konkurrenter (og medspillere) på banen, og ligeledes når man selv bliver væltet omkuld. Man bærer bumperballs på skuldrene i nogle seler, så man samtidig er fastspændt inde i boldene, og derfor ikke kan falde ud. Det er både nemt og sikkert at komme ind OG ud.

Mange forskellige muligheder

Man kan lave mange sjove aktiviteter når man ifører sig de her sjove bumperballs. Man kan f.eks. springe rundt, wrestle imod sine venner og ikke mindst spille crazy football helt uden at slå sig. Og det sjove ved netop en fodboldkamp iført bumperballs er at der ikke findes straffespark – der findes kun hævn! 🙂
– Bumperballs er en oplevelse der SKAL prøves!

Vi kører ud med Bumperballs til Odense, København, Esbjerg, Århus og resten af landet

Så kontakt os på telefon  60 67 63 23 hvis I søger en sjov og anderledes aktivitet.

Læs også om polteraben, firmafest og teambuilding.