Underholdning til fest

Byfest – Vejfest – Temafest

Skal der holdes byfest, vejfest eller anden temafest i byen. Og har I i den anledning brug for forskellige aktiviteter til byens borgere, så tag Bubblefun.dk med på råd.

Skab sjov og glæde – Uanset om det er byfest i Århus, København, Odense, Esbjerg eller resten af landet

En byfest eller vejfest er til for borgerne, og skal være med til at skabe liv og glade dage i byen, og måske skabe relationer naboer og borgere imellem. Derfor er en anderledes og sjov aktivitet ofte kærkommen til disse arrangementer.

Med vores Bumperballs kan vi tilbyde, flere forskellige typer aktiviteter til en byfest, der er med til at skabe nære relationer imellem deltagerne, og ikke mindst skabe en masse sjov, og glæde for både deltagere og eventuelle forbipasserende og publikum.

Vi kan stille op på byens sportsplads eller i byens hal, hvor der samles hold til vores populære Crazy Football. Der er også mulighed for at folk, der dukker op til byfesten kan wrestle mod hinanden i afgrænsede rammer.

Vores Bumperballs kan bruges af både børn og voksne fra ca 10 år og opefter, og aktiviteterne er sjove for både store og små. Ikke mindst vældigt underholdende at se på for alle.

Aktiviteter/underholdning til fest efter jeres behov

Ingen byfest er ens, og derfor er vores aktiviteter heller ikke fastlagt fra starten. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, hvorfor vi selvfølgelig arrangerer de forskellige aktiviteter i samarbejde med jer. Vi spørger ind til jeres planer for byfesten, og kan derved skræddersy et arrangement til lige præcis jeres behov.

Kontakt os på telefon 60 67 63 23 hvis I ønsker at vide mere om, hvilke aktiviteter vi kan tilbyde til lige præcis jeres byfest.