Firmafest aktiviteter

Skal der ekstra underholdning til jeres firmafest, årets sommerfest eller julefrokost i virksomheden, eller arrangerer I firmafest aktiviteter med fokus på teambuilding, så prøv vores sjove Bumperballs!

Vi kan tilbyde mange forskellige aktiviteter og ideer til jeres firmafest og sammensætter gerne flere aktiviteter. Det kan bruges som god underholdning og adspredelse til en hyggelig dag med kollegaerne.

Fodbold og wrestling mod kollegaerne i Århus, København, Odense, Esbjerg og resten af landet

Når vi er ude til et arrangement, hvor temaet er firmafest. Oplever vi ofte, at Crazy Football er vores mest populære aktivitet. Her får kollegaerne lov til at udkonkurrere hinanden i hold, hvor vi alt efter gruppens størrelse kan arrangere turnering, hvor afdelingerne kæmper mod hinanden.

Et andet sjovt indslag til festen kan også være wrestling, hvor man kæmper mod hinanden én mod én. Her oplever vi ofte, at det for medarbejderne er sjovt at wrestle mod chefen eller en konkurrerende kollega.

Skal I holde fest med kollegaerne, og mangler en aktivitet?

Læs mere om teambuilding.

Firmafest aktiviteter efter jeres behov

Uanset hvilken form for aktivitet I ønsker til jeres fest. Sørger vi for at lave en skræddersyet pakke, der matcher lige præcis jeres virksomhed. Vi lægger stor vægt på en tæt dialog med vores kunder, hvor vi kan udveksle ideer til arrangementet og sammen finde den helt perfekte løsning, så I får en dag, I aldrig glemmer.

Kontakt os gerne på telefon 60 67 63 23 og få flere oplysninger om, hvordan vi kan sammensætte et arrangement til jeres firmafest, sommerfest eller julefrokost. Vi kører til Århus, Odense, København, Esbjerg og resten af landet.