Polterabend ideer

POLTERABEND ideer & polterabend aktiviteter

Mangler i sjove polterabend ideer og aktiviteter, så er I kommet til det helt rette sted.

Vi har sjove aktiviteter til brudens eller gommens dag, sammen med venner eller familie.

Med vores Bumperballs kan I få en sjov oplevelse ud over det sædvanlige, og vi har aktiviteter der kan matche enhver form for polterabend – hvad enten det er brudens eller gommens dag, og uanset om aktiviteterne skal være sjove eller ekstra vilde.

Når vi er til arrangementer, hvor temaet er polterabend, er vores mest populære aktivitet Crazy Football, hvor gruppen bliver delt op i hold, der med de store oppustelige bolde (Bumperballs) på kroppen skal spille mod hinanden. En oplevelse, der helt klart skal prøves!

Ligeledes er vores stafet en sjov aktivitet at afslutte med, så vi kan sende den kommende brud eller gom videre på turen.

Vi sammensætter en eller flere aktiviteter lige efter Jeres ønsker

Vi sørger for at skræddersy aktiviteterne lige præcis til jeres gruppe. Så I er sikret den bedste underholdning til jeres polterabend.
Hos os er kunden altid i centrum. Dette betyder, at vi lytter til jeres behov og ideer, og i fællesskab sammensætter vi den helt perfekte aktivitet som led i jeres dag.  Så den kommende brud eller gom får en dag, hun/han aldrig vil glemme.

Bumperballs aktiviteter i Århus, København, Odense, Esbjerg og resten af landet

Uanset om det drejer sig om aktiviteter i Jylland, eller på Fyn og Sjælland, er vi de helt rigtige at vælge.

Vi kører ud med vores Bumperballs i hele landet.

kontakt os på telefon  60 67 63 23 hvis I søger en sjov og anderledes aktivitet til jeres polterabend.