Sikkerhed

Bumperballs – I vælger selv om i vil spille Bubblefodbold, bryde imod hinanden… måske begge dele, eller nogen af de andre sjove aktiviteter vi tilbyder – Kun fantasien sætter grænser.

Bumperballs kan bruges i haller, på sportspladser eller andre store græsarealer eksempelvis til at spille bubblefodbold eller andre sjove aktiviteter.

Hos Bubblefun vægter vi sikkerheden højt, og en eller flere af vores instruktører er altid med under hele arrangementet og sørger for at gennemgå sikkerheden med brugerne før løjerne går i gang, så alle kan få en sikker og sjov dag med masser af sjove aktiviteter.

Instruktørernes anvisninger skal altid følges. Brug af Bumperballs er på eget ansvar. Personer med hjerte eller nakke/rygproblemer, epilepsi eller forhøjet blodtryk bør ikke bruge Bumperballs.

Genstande som briller, ure, øreringe, mobiltelefoner, nøgler m.m. skal fjernes, og lommer skal tømmes før brug af Bumperballs. Vi anbefaler at man har en t-shirt eller lignende på, så man ikke har bar overkrop/skuldre, og i øvrigt heller ikke har store trøjer/jakker o.lign. på.