Teambuilding

Ønsker du at give dine medarbejdere en sjov oplevelse med teambuilding aktiviteter, hvor afdelinger kan rystes sammen på tværs. Eller skal studiegruppen lære hinanden at kende på en sjov og anderledes måde?

Så lad Bubblefun.dk klare opgaven. Vi tilbyder underholdende teambuilding og personaleevents til alle typer virksomheder og grupper, der trænger til en sjov og anderledes oplevelse, hvor der er fokus på at blive rystet sammen.

Sjov og anderledes teambuilding events i Århus, København, Odense, Esbjerg og resten af landet

Med vores teambuilding øvelser kan du lade personalet lære hinanden at kende uden for kontorets virkeområde. Med vores Bumperballs kan du få dine medarbejdere ud af deres vante rutiner og give dem en fælles oplevelse der kan ses tilbage på med smil og glæde, og som der vil blive snakket om i lang tid efter.

Med denne type teambuilding aktiviteter, bliver alle de vante roller frataget hver enkel medarbejder.  Der bliver ikke taget individuelle karrierehensyn. Her får de ansatte lov til at trygle chefen eller kollegaen, og får en chance for at knytte bånd på kryds og tværs af afdelinger, der senere kan bruges i arbejdshenseende.

Teambuilding øvelser skræddersyet til jeres gruppe

Vi specialiserer os i skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders ønsker og behov for teambuilding øvelser. I samarbejde med dig finder vi lige præcis de aktiviteter, der matcher jeres virksomhed eller afdeling. Måske skal der blot laves sjov og ballade med wrestling, eller også skal der være noget samarbejde forskellige grupper imellem med stafetløb eller fodbold?

Uanset hvilken form for teambuilding øvelser I ønsker, så tøv ikke med at kontakte Bubblefun.dk – Vi finder den perfekte løsning. Vi afholder teambuilding i Århus, København, Odense, Esbjerg og resten af landet.

Kontakt os på telefon 60 67 63 23 for yderligere oplysninger om vores teambuilding aktiviteter. Se også vores kreative ideer til polterabend og firmafesten.